Profile
Thomas Joos Oprichter Creative Leaders

05/04 – Studio Bezoek: Marbles Agency

Op donderdag 5 april gaan we op bezoek bij Marbles, een digitaal communicatie bureau met goesting. CEO & Creative Leader Tom Herrijgers is onze gastheer.

Tom haalde in 2016 het nationale nieuws met wel een zeer opvallend initiatief. Marbles kondigde namelijk Onbeperkt Verlof aan voor alle collega’s. Nadat Tom deze vakantieregeling bekend maakte is er wel wat om te doen geweest. Terwijl de open sollicitaties vlotjes binnen liepen vroegen CEO’s over het hele land zich af of dit ooit kon werken.

Voor je het verkeerd begrijpt, wij werken wel degelijk regelmatig en hard. Alleen heb je soms een time-out nodig om productief te blijven. En wij vinden dat je daar geen getal op kan plakken. – Tom Herrijgers

Ondertussen zijn we meer dan een jaar verder en telde Marbles 296 verlofdagen, 18 ziektedagen en maar liefst 61 vakantiebestemmingen. Met gemiddeld 29,5 vakantiedagen per persoon kijkt Tom positief terug op dit initiatief.

Tijd dus om eens op bezoek te gaan en een kijkje achter de schermen te nemen. Hoe kom je tot zo’n beslissing? Hoe organiseer je dit? Waar trek je de grens? Hoe bepaal en evalueer je productiviteit? We laten al deze vragen los op Tom. Hij belooft ze eerlijk en oprecht te beantwoorden.

Practicals

We hebben 25 plaatsen voor dit event. Snel zijn is dus de boodschap.

Datum & Uur: donderdag 5 april vanaf 19u

Adres: ijzerenpoortkaai 3, Antwerpen