Profile
Thomas Joos Oprichter Creative Leaders

24/05 – Breakfast At The Opera

Op donderdag 24 mei gaan we op bezoek bij Opera Ballet Vlaanderen. Algemeen Directeur & Creative Leader Bart Van der Roost is onze gastheer. 

Op 12-jarige leeftijd schreef Bart in het vriendenboekje van zijn zus dat hij operadirecteur wou worden. Vandaag zit hij vlakbij de creatie van internationaal bekroonde voorstellingen en wakkert hij de creativiteit en innovatie volop aan. Of zoals hij het zelf onlangs zei: een vrijhaven geven om creativiteit te laten botvieren. Dan krijg je parels.

Ik werk graag in een omgeving waar anderen competenter zijn dan ik. Anderen laten schitteren is helemaal mijn ding

Hoe hij dat juist aanpakt zal Bart ons met plezier vertellen tijdens een exclusieve ontbijt-sessie in een van ons land’s meest prestigieuze gebouwen: de Opera in Antwerpen. Hoe gaan we arbeidsvreugde en individuele ontwikkeling nog beter stimuleren? Hoe gaan we ons publiek duurzaam vernieuwen en verbreden? Wat betekent artistieke relevantie in de toekomst?

Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens Bart’s keynote Behoudend Vernieuwen. Hierin schetst hij niet alleen een inspirerend toekomstbeeld voor Opera Ballet Vlaanderen, maar ook een routebegeleiding om er stap voor stap te geraken. Komt dat zien! 

 

Practicals

We hebben 20 plaatsten voor dit unieke event. Snel je ticket reserveren is dus de boodschap. 

Datum: donderdag 24 mei
Adres: Opera Antwerpen, Frankrijklei 1
Ontvangst & Ontbijt vanaf 9u30
Presentatie: 10u30