Verliefd Op Creativiteit

Wij zijn verliefd op creativiteit. Op het vermogen om een idee of toekomstbeeld te bedenken. Op iets nieuws ontwikkelen en aan te bieden aan mensen. We zijn verliefd op de rollercoaster die van idee tot uitwerking raast.

Je hebt vast ook al ondervonden hoe leuk het is om iets tot stand te brengen wat er daarvoor nog niet was. Om je ei kwijt te kunnen in iets origineel en waardevols. Dat gevoel noemen wij creatieve energie, en we vinden het een van de mooiste zaken die er bestaan.

Creativiteit is de motor van amusement, zingeving en persoonlijke ontwikkeling, maar ook van onze sociale en economische welvaart. Je kan haar positieve invloed dan ook moeilijk onderschatten of onderwaarderen. En toch wordt creatieve energie vaak onderbelicht of zelfs aan de kant geschoven.

Denk maar aan bedrijven waar organisatie gebaseerd is op het vermijden van fouten en bijgevolg weinig ruimte biedt voor exploratie en verbetering. Of aan het onderwijs waar theoretische kennis centraal staat en creativiteit iets is voor na de les. 

Wij geloven niet in een wereld waar creativiteit in een hoekje wordt gezet. Integendeel. We willen net dat zoveel mogelijk mensen hun creatieve energie kunnen omzetten in iets positiefs. Dat is de missie waaruit dit initiatief is ontstaan. 

Creative Leaders brengt mensen samen die verliefd zijn op creativiteit. Samen verkennen we hoe we het creatief vermogen van onze teams optimaal kunnen aanwakkeren en benutten. 

We connecteren en inspireren via een online community en gaan in dialoog met elkaar tijdens een ontbijt of avondsessie. Daarnaast organiseren we regelmatig opleidingen en versturen we maandelijks een nieuwsbrief met tips en inspiratie rond creatief leiderschap.

Duik jij mee in dit avontuur?