Creatieve energie aanwakkeren

Creative Leaders werd in 2017 opgericht door Thomas Joos. Het begon met een enthousiaste nieuwsbrief over leiderschap en creatieve samenwerking. Na enkele weken hadden er een 100-tal mensen zich ingeschreven en stroomden de reacties binnen. Leuk, maar ook wel wat chaotisch. Alles beheren in een mailbox bleek niet het beste opzet en zo werd er een facebookgroep opgericht om makkelijker met elkaar in dialoog te gaan.

Een hobby die gezellig uit de hand liep

Ontbijtsessies rond leiderschap, groeiverhalen van ondernemers tussen pot & pint, fietstochten… Het liep in 2018 al snel gezellig uit de hand. Naast inspiratie en verbinding kwam er ook heel wat vraag naar in-house begeleiding en advies. Thomas richtte datzelfde jaar samen met Jan Festjens Hypernova op. Het eerste management consulting bureau voor creatieve agencies & consultancy bedrijven.

Jan vervoegde het Creative Leaders team en zette zijn schouders onder de organisatie van meetups en fietstochten. In 2020 kwamen daar onder invloed van de corona lockdown ook heel wat webinars bij. Een concept dat duidelijk aansloeg want meer dan 250 mensen namen deel aan de eerste online inspiratiesessies.

De grote verhuis

In 2021 verhuisden we de facebookgroep naar LinkedIn. In deze omgeving kunnen Creative Leaders makkelijker met elkaar verbinden en zien wat ze professioneel voor elkaar kunnen betekenen. Onze community bruist van de creatieve energie en we ontmoeten wekelijks ongelooflijk interessante en toffe mensen.

Onze missie

De invloed van creativiteit kan niet onderschat worden. Het is de bron van onze sociale en economische welvaart. Het is een fundament voor entertainment, plezier en inspiratie. Onze missie is mensen helpen hun creatief vermogen op te drijven en om te zetten in iets positiefs. Onze community zet in op inspiratie, advies & kennisdeling. Met agency meetups & groepsprogramma’s. Of tijdens een ontbijt of fietstocht. We zijn er voor elke creatieve ondernemer, manager of teamlead die wil groeien.

Laat je inspireren en ondersteunen door ons netwerk

In onze LinkedIn-groep delen we wekelijks tips & tricks om het beste uit jezelf en je teams te halen. Je ontvangt er ook als eerste informatie over onze events & programma’s.

  • wekelijkse inspiratie en leestips
  • tips & tricks rond agency management
  • stel vragen en leer van anderen
  • meteen op de hoogte van onze events
Word gratis lid en groei met ons mee
Al meer dan 125 Creative Leaders